20 Ocak 2013 Pazar

Veri Kurtarma




Diskim Arızalandı Ne Yapmalıyım?

     Panik yapmayın ve teknik olarak fazla bilginiz yoksa diske müdahale etmeye çalışmayın durumu daha kötü bir hale getirebilirsiniz.

Verilerim Silindi ?

     Burada yapmanız gereken  verileriniz silindikten sonra diskinizin üzerine herhangi bir veri kaydetmeyin  yada silmeyin bu işte uzman bir arkadaştan yardım isteyin yapacağınız her işlem veriyi kurtarılmaz hale sokabilir.


Çalışma Yöntemimiz 

     Hard Disk elimize geçtikten sonra en geç 24 saat içerisinde müşteriye diskin hasar durumunu  ortalama ne kadarının kurtarılıp kurtarılamayacağını   iş süresini ve fiyatı söylenir müşterimizin kabul etmesi halinde veri kurtarma işlemlerine başlanır.  disk elimize ulaştıktan sonra ilk önce diski inceliyoruz ve müşteriye bilgi veriyoruz buradaki inceleme hizmeti ücretli değildir.eğer kurtarma başarısız olunursa kesinlikle hiç bir ücret almıyoruz fakat firmamızın bu konudaki başarısı oldukça yüksektir.

     Veri depolana bilen her türlü diskten kurtarma imkanımız mevcuttur .Kalıcı silinmesini istediğiniz verileride birdaha geri dönmeyecek şekilde silebiliriz .Müşteri gizliliği üçüncü şahıslarla asla paylaşılmaz 
 detaylı bilgi için e-mail yada telefon yolu ile lütfen bizim ile irtibata geçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder